Hirdetés

Gondok vannak a Dead Island 2 online funkcióival, súlyos hátrányba került, akinek előző generációs konzolja van

|

A Dambuster Studios már dolgozik a megoldáson, de egyelőre nem mindenki számít egyelőnek a többjátékos lehetőségek szempontjából.

Hirdetés

A majdnem egy teljes évtizednyi késés után végül nagy nehezen csak elkészült  Dead Island 2-vel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. A mi Pacánk alapvetően élvezte a játékot, de olyan újságíró is akadt, aki az őszinte rajongástól a mélységes megvetésig terjedő spektrum rosszabbik oldalán ragadt.

Mindenesetre a játék hamarosan a publikum kezébe kerülhet, de félő, hogy sokan fel kell hogy készítsék magukat egy elég bosszantó kellemetlenségre. Az előző generációs konzolok gyengébb képviselőin ugyanis nem indíthatnak majd online kalandokat.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy aki alap PlayStation 4-en, PlayStation 4 Slimen, Xbox One-on és Xbox One S-en játszik, jelenleg csupán csatlakozni tud mások világaihoz, de hostolásra nincs lehetősége. Ezt egyébként maga a fejlesztőcsapat, a Dambuster Studios is megerősítette, hozzáfűzve a hírhez, hogy már dolgoznak a megoldáson, és idővel mindenki indíthat majd saját Dead Island 2 meccset. Aki PS4 Próval, esetleg Xbox One X-szel rendelkezik, megnyugodhat, őt ez a probléma nem érinti.

Szintén fájó pont, hogy a Dead Island 2-ből kimaradt a platformokon átívelő cross-play funkcó, nem keveredhetnek egymással playstationösök és xboxosok, de legalább a generációkat nem választották szét egy-egy konzolcsaládon belül, tehát a PS4-esek játszhatnak a PS5-ös társaikkal, az Xbox One felhasználók pedig közös mészárlásra indulhatnak a Series X-es és S-es srácokkal. Ezáltal az előző generációs túlélők is társakra lelhetnek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)