Hirdetés

Gondok voltak a Call of Duty: Vanguard bétájával, így reagált a Sledgehammer

|

Egy játék bétatesztje arra szolgál, hogy a rajongók megtalálják a komolyabb bugokat, és azok javításra kerülhessenek a megjelenése előtt. Ez a valóságban sajnos nem mindig így működik.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard egyelőre nem tűnik olyan borzalmas katasztrófának, mint ahogy azt sokan jósolták, de az első bétahétvége nem pörgött le hibátlanul. A játékosok sorban jelentették a komoly láthatósági és hangkeverési problémákat, a Sledgehammer pedig nem hagyta azokat szó nélkül.

A hivatalos jelentés szerint a stúdió már dolgozik a problémán, és a már a héten frissíteni fogják a játékot az ezzel kapcsolatos javításokkal.

Hirdetés

A Sledgehammer egyébként meglepően kommunikatív a béta kapcsán. Miközben a COD rajongók egymást darálták a bétában, a stúdió kollégái minden visszajelzésre reagáltak, a Twitter oldalukon pedig folyamatosan jelentették a változásokat.

Sok stúdió hajlamos marketing bemutatóként kezelni a játékának tesztidőszakát, de úgy néz ki, hogy a Sledgehammer srácai tényleg kihasználják a számtalan tesztelőnek köszönhető lehetőségeket. Reméljük ennek köszönhetően egy hibátlan terméket kapunk majd novemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)