Hirdetés

Gondolnád, hogy már ennyi Horizon Zero Dawn talált gazdára?

|

PlayStation-konzolokon és PC-n is szépen fogyott a Guerrilla Games akció-szerejátéka.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a Horizon Forbidden West az idei év egyik legjobban várt játéka, hiszen a 2017-es elődje több szempontból is egy kiemelkedő alkotás, így érthető, hogy sokan kíváncsiak arra, hogyan folytatódik Aloy kalandja.

A Horizon Zero Dawn ráadásul nemcsak kritikailag, hanem az eladások terén is kiválóan teljesített, ahogy azt bizonyítja is egy frissen megosztott adat.

Hirdetés

A PlayStation Studios feje, Hermen Hulst tájékoztatott minket arról a Twitteren, hogy a Horizon Zero Dawnból már több mint 20 millió példány kelt el PS4-re és PC-re együttesen világszerte. Ezen felül a játékosok 1 milliárd óránál is több időt töltöttek el Aloy posztapokaliptikus világában, erre pedig tényleg büszke lehet a Sony és a Guerrilla Games is.

A folytatásként funkcionáló Forbidden West hivatalosan a jövő héten fog megjelenni, és az eddig kiadott anyagokat elnézve bizony a második résznek is lehet esélye arra, hogy megismételje elődjének sikereit.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyébként időközben érkezett is egy friss cinematic trailer, ami nyilván nem a játékbeli grafikát mutatja be, de elég látványosra sikeredett.

Ti hány órát pakoltatok bele a Guerrilla Games 2017-es játékába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)