Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy a Steam téli vásár legnépszerűbb játéka egy olyan cím, amelyik nincs is leárazva?

|

Egy új early access alkotás minden más játéknál népszerűbb volt az elmúlt héten.

Hirdetés

A karácsonyi ünnepek ideje alatt javában dübörög a Steam téli leárazási akciója, ami ideje alatt rengeteg játékot lehet bezsákolni kedvezményes áron. A december 22-től január 5-ig tartó időszak során indie címekre és AAA játékokra egyaránt le lehet csapni, és a hasonló akciók alkalmával általában az újabb kiadású, de jelentősen leárazott alkotások a legkelendőbbek.

A 2021-es téli vásár első hetén viszont tartolt a Ready or Not, ami egyelőre csak early access verzióban érhető el, viszont a megjelenését követő napokban elképesztő tempóban vásárolták a Steam-felhasználók.

Hirdetés

A Ready or Not egy komoly taktikai FPS, amelyet a VOID Interactive csapata készít és ad ki, ugyanis nemrégiben döntött úgy a Team 17, hogy nem támogatja a játékot. A SWAT 4 modern utódjának is tekinthető, már több mint 4 éve dolgozik rajta a fejlesztőcsapat, december 17-től pedig meg elérhető a Steam Early Access programjának köszönhetően. Úgy tűnik, sikerült betölteni az űrt a taktikai lövöldék piacán, hiszen nemcsak sokan vették meg, hanem rengetegen írnak róla kiemelkedően pozitív visszajelzéseket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A 2021. december 20-26. közötti időszakban a SteamDB adatai szerint tehát a Ready or Not fogyott a legjobban, a második legnépszerűbb játék pedig az ugyancsak december 17-én megjelent Five Nights at Freddy's: Security Beach volt. A képzeletbeli dobogóra az It Takes Two fért fel, amit jelenleg féláron lehet megvenni, negyedik helyen a Halo Infinite kampánya áll, ami az eggyel korábbi héten vezette az eladási listát, a top 5-öt pedig a Forza Horizon 5 teszi teljessé, amit 10%-os leárazással lehet begyűjteni a téli akció ideje alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)