Hirdetés

Ingyen tiéd lehet a Gone Home, ha sietsz

|

A játék DRM-mentes verzióját a Humble Store-ból lehet letölteni.

Hirdetés

A Gone Home egy remek független játék, amivel tényleg mindenkinek érdemes tennie egy próbát, erre pedig most remek lehetőségetek nyílik. 

Hirdetés

A The Fullbright Company egyedi kalandjátéka ugyanis most teljesen ingyenesen elérhető a Humble Store-ban. DRM-mentes verzióról van szó, így a játék nem az accountotokhoz adódik hozzá, addig kell letölteni, amíg lehetőség van rá. Ezt érdemes minél hamarabb megtenni, ha szeretitek a mászkálós, felfedezős kalandjáték műfaját, akkor elég valószínű, hogy a Gone Home-ban sem fogtok csalódni, mi anno 90%-ot adtunk rá. 

Nem kell tehát mást tennetek, mint ide kattintani, és majd picit legörgetni és rábökni a Gone Home képére. A játék egészen jövő péntekig, azaz május 3-ig szerezhető be így ingyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)