Hirdetés

Az megvan, hogy van egy rejtett szöveges kalandjáték a Google-ben?

|

Nagyon érdekes easter eggre bukkant egy Reddit-felhasználó a kereső forráskódjában.

Hirdetés

A fejlesztők gyakran pakolnak különböző érdekességeket alkotásaikba, amelyek általában alaposan el vannak rejtve, így sokszor csak évek múltán találják meg azokat. Ez a jelenség azonban nem csak a videojátékokban lelhető fel, hanem akár teljesen hétköznapi programokban is.

Hirdetés

Egy attempt_number_1 nevű Reddit-felhasználó nemrég nagyon érdekes dologról írt, ugyanis talált egy olyan easter egget, egészen pontosan egy szöveges kalandjátékot, amelyre a jelek szerint eddig még senki más nem bukkant rá. A nem túl komplex, ugyanakkor különleges játékban a Google kezdőbetűjét, G-t irányítjuk, és az a feladatunk, hogy megtaláljuk a szó többi betűjét.

Ha ti is kipróbálnátok a játékot, akkor először is látogassatok el a Google angol nyelvű oldalára, vagyis a google.com-ra, majd írjátok be a keresőbe azt, hogy "text adventure". Miután ez megvan, nyissátok meg a böngésző fejlesztői konzolját az F12-vel, gépeljétek be, hogy "yes", és máris kezdődhet a móka.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)