Hirdetés

Nagy bejelentésre készül a Google a GDC 2019-en

|

Egyre közelebb férkőzik a Google a videojátékok világához. Ezzel kapcsolatban a következő hónapra is vannak terveik.

Hirdetés

A Google számára nem idegenek a videojátékok, ezt jól mutatja például a Starcaft II játékosokat verő mesterséges intelligenciájuk is.

Hirdetés

Ezúttal viszont közvetlenebb módon közelítenek a videojátékok egyre gazdagodóbb világához: a következő hónapban saját előadást tartanak a GDC 2019-em. Ma jelentették be, hogy ők is megjelennek és előadnak a témában a San Francisco-i rendezvény alatt. Az előadásra pontosan egy hónap múlva, március 19-én kerül sor. Sajnos azt még nem tudjuk, hogy mivel készül számunkra a cég a bemutató idejére.

A legutóbbi nagyobb dobásuk a Project Stream bejelentése volt, minek segítségével Chrome böngészőben játszhatunk olyan AAA játékokat, mint az Assassin's Creed Odyssey. Ehhez nincs szükségünk egy erős PC-re, csak megfelelő sebességű internetkapcsolatra. Ez az esemény alig pár hónappal a Project Stream bemutatása után kerül megrendezésre, szóval jól látható, hogy most rendesen aktivizálta magát a Google videojátékok frontján is. Valószínűleg szó esik majd az előadás során erről az új streaming technológiáról is, de talán egyéb meglepetések is várhatnak ránk.

Szerintetek mire készülnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)