Hirdetés

A Google egy különleges játékot készített halloweenre

|

Elég jópofa apróságot raktak össze nekünk a srácok, ráadásul nem egyedül vághatunk bele a kalandba.

Hirdetés

Már nem újdonság, hogy egy-egy ünnep vagy esemény kapcsán a Google készít valamilyen apró játékot, amit a keresőben érhetünk el. Korábban is voltak egészen egyedi és szórakoztató ötletei a cégnek, és most is egy olyan doodle érkezett, amivel akár hosszabb ideig is elszöszölhetünk.

Hirdetés

Ha felnéztek a Google oldalára, akkor egyetlen kattintással elérhetitek a legújabb érdekességet, amit halloween kapcsán alkottak meg a srácok. A Great Ghost Duel, vagy magyarul Nagy Szellempárbaj gyakorlatilag egy teljes értékű, csapatalapú játéknak felel meg, amelyben kis szellemeket irányítva kell lelkeket begyűjtenünk, majd azokat leszállítani bázisunkra. Közben pedig arra is ügyelnünk kell, hogy az ellenséges brigád tagjai nehogy ellopják a minket követő lelkeket, de persze mi is lophatunk ellenfeleinktől.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)