Hirdetés

Az év legtöbbet keresett játéka...

|

Vajon melyik játékra kerestek a legtöbbet a Google-ben? Nyilvánossá vált a top 10-es lista, meglepő eredmények születtek.

Hirdetés

Mindig izgalmas a Google Top 10-es listáit böngészni, érdekes, hogy milyen dolgokat szerettek volna a kereső segítségével a legtöbben megtalálni.

Bár országra is lehet szűrni, a magyar listák között csak számunkra érdektelenek szerepelnek. De azért örülünk, hogy a 90 napos diéta lett a legnépszerűbb étrend, és hogy legtöbben a palacsinta receptjére kerestek a receptek között. A „Hol vegyek óvszert” keresés csak a harmadik lett a „Hol vegyek...?” keresések között. Na de mindegy, böngésszétek inkább magatok, mi pedig térjünk át a videojátékokra.

Íme az USA keresési toplistája:

1. Grand Theft Auto V - Ki gondolta volna...
2. Cookie Clicker - Na, ez új, de teljesen érthető. Ha egy böngészős játéknak ilyen URL-je van, mi is inkább rákeresünk.
3. Atari Breakout - A Google easter eggje, ha beírod a képkeresőbe, lehet Breakoutozni.
4. Candy Crush - Mobilos cucc, az App Store legtöbbet letöltött ingyenes játéka lett idén.
5. BioShock Inifinite - Nincs hozzáfűznivalónk.
6. Cube World - Rengeteg rajongója van itthon is, külön magyar szervert is kapott.
7. Battlefield 4 - Ez itt van, a Call of Duty meg sehol sincs. Érdekes.
8. Neverwinter - Remélhetőleg hamarosan maga a játék is olyan népszerű lesz, mint a keresése
9. SimCity - jogos helye van itt.
10. Skylanders SWAP Force - fura, hogy erre így egyben kerestek rá, és nem csak magára a Skylandersre...

Hol a Dota 2? Hol az új CoD? És a next-gen játékok? Candy Box 2? Half-Life 3? Sorolhatnánk még, de nem fogjuk. Titeket meglepett valamelyik?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)