Hirdetés

Google Maps - 8 bites verzió NES-re

|

A NES fiatalabb, mint valaha - a legújabb nosztalgiahullámnak köszönhetően új játékok és felhasználások jelennek meg rá.

Hirdetés

A NES, azaz Nintendo Entertainment System már pályafutása delén is legendás játékkonzol volt - 2012-re pedig igazi ritkasággá, gyüjtői csodává nemesedett.

Magunk is beszámoltunk a GameStar Hypeban arról, hogy a fiatalabb tesó, a SNES új címet kap 2013-ban, méghozzá a Nightmare Busters-t. A Google is felfigyelt erre és rájöttek, hogy a NES-nek még mindig igen fanatikus rajongótábora van nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Japánban is. így létrehozták a Google Maps 8-bit for NES-t egykori Nintendos fejlesztők segítségével. 

Persze, most mindenki mondhatja, hogy "április elseje, Április bolondja" - én inkább ajánlanám, hogy nézzétek meg a videót majd a Google Mapsen kattintsatok a Quest gombra jobb felül...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)