Hirdetés

Mostantól Ms. Pac-Mant is játszhatsz a Google Térképen

|

Tavaly előtt a Google már ellőtt egy hasonló poént, most pedig itt a folytatás.

Hirdetés

A Google minden évben rengeteg jópofa videót tesz közzé április elsején, de a videók mellett a legtöbbször vicces easter eggeket is elrejtenek az egyes szolgáltatásaikban. Tavaly előtt már valójában eljátszották ezt a Pac-Manes poént, de most úgy tűnik, hogy ismét aktuálisnak érezték.

A különbség most gyakorlatilag annyi, hogy a hagyományos Pac-Man helyett Ms. Pac-Mant irányíthatjuk, aki ugye az eredeti játék folytatásának főszereplője. A játékhoz annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a Google Maps oldalára (vagy megnyitjuk a mobil appot), megkeressük az "insert coin" feliratű gombot és máris indulhat a játék.

A pályát a térképnek abból a részéből alakítja majd ki a rendszer, amelyiket éppen megfigyeljük, ha pedig kimegyünk a szélére, akkor az eredeit játékhoz hasonlóan a képernyő másik oldalán bukkanunk elő. Ez persze az eredeti verzióval ellentétben kicsit kiszámíthatatlanul működik, hiszen az utcák elrendezésétől függően az is lehet, hogy nincs bejárat a kép egyik oldalán. Mindenesetre még mindig könnyen el lehet szórakozni vele pár percet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)