Hirdetés

Szeretnéd a Vasember 3-at tíz forintért? Irány a Google Play!

|

Egyesek szerint hiba történhetett a filmek árazásakor, úgyhogy siessetek, ha szeretnétek beszerezni akár idei blockbustereket is, potom összegekért.

Hirdetés

Nem tudjuk, mi történhetett a Google Play áruház filmes szekciójával, de súlyosan áron alul adják Hollywood legjobb termékeit. Egyesek szerint hiba csúszott a rendszerbe, és az árak összegét nem írták át, csupán a pénznemet változtatták euróról vagy dollárról forintra. Mindenesetre röhejesen jó ajánlatok vannak fent, ki tudja meddig.

Nem is "párszázas ajánlatokról" van szó, ahogy azt egy gyorsétteremlánc szokta hirdetni, hanem például a Karib-tenger kalózai sorozat filmjeit három forintért (!) vásárolhatjátok meg, az idén megjelent Demóna négy jó magyar forintot kóstál. A jelenleg legtöbbször megvásárolt filmek listáján a "legdurvább" ár is mindössze 10 forintos volt.

Ha le akartok csapni a Google Play már-már kriminálisan jó filmajánlataira, ide látogassatok el, a legnépszerűbb filmeket, ami kvázi a röhejesen olcsó blockbusterek listáját jelenti, itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)