Hirdetés

Google Stadia - kiszivárgott az ár, a start dátuma és a kezdő felhozatal?

|

Órákkal a bejelentés előtt egy kanadai oldal mindent elárult.

Hirdetés

Tudjuk, a hét szava a "kiszivárgott", és mi is jobban örülnénk, ha csak akkor derülne ki minden, amikor a fejlesztők és kiadók beszédre nyitják a szájukat, de ha már valami szivárog, szeretnénk, ha tőlünk értesülnétek először. Ez van, srácok, a világ nem tökéletes.

Hirdetés

Na de mielőtt elönt mindnyájunkat a szomorúság, térjünk a lényegre: a Lapresse.ca azt írja, a Google Stadia novemberben indul, és havi 11,99 dollárt (feltehetően kanadait, ami nagyjából 2600 forint) kell fizetni a hozzáférésért, mellyel akár 4K-ban, 60 fps-sel is streamelhetünk. A megjelenéskor 30 játék lesz elérhető, köztük a Destiny 2, a The Division 2, az Assassin's Creed Odyssey, a Doom, valamint a három legfrissebb Tomb Raider játék. Először csak a Chromecast-tulajok kezdhetnek játszani, más, Chrome-ot futtatni képes eszközökre később terjesztik ki a támogatást. Az első hullámban 14 ország játékosai használhatják a Stadiát, de nem tudjuk, Magyarország szerepel-e a listán. Minimum 10 Mb/s letöltési és 1 Mb/s feltöltési sebességre lesz szükség, de aki 4K-t és viszonylag zavartalan élményt akar, 35 Mb/s alatt hiába próbálkozik. 

A kontrollert és egy Chromecast Ultrát, valamint a Destiny 2-t és három hónapnyi előfizetést tartalmazó Founder Edition 169 dollárba (kb. 36600 Ft) fog kerülni.

Egyelőre kezeljük ezeket az infókat fenntartásokkal, várjuk meg a 18:00-kor kezdődő livestreamet, melynek során mindent elárul a Google. Nektek ez így mennyire tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)