Hirdetés

Google Stadia - még a nyáron kiderül az ár és az indulás dátuma

|

Nem kell már sokat várni, hogy minden lényeges információ kiderüljön a game streaming szolgáltatás kapcsán.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt leplezte le a Google a Stadia névre keresztelt előfizetős szolgáltatást, melynek lényege, hogy játékainkat gyakorlatilag bármilyen kijelzőn játszhatjuk anélkül, hogy megvennénk vagy letöltenénk őket. Egyelőre sok a kérdés, de hamarosan mindent megválaszolnak.

Hirdetés

A Stadia hivatalos Twitterén árulták el, hogy hogy három kívánságunkat is teljesítik a nyáron (csak hogy kicsit meglovagolják az Aladdin mozi hype-ját). Fény derül majd a szolgáltatás árára, a játéklistára, és természetesen arra is, hogy mikor indul az őrület. 

Ennél többet sajnos egyelőre nem tudunk, de nagyon izgatottan várjuk a bejelentést, hiszen ha tényleg azt tudja, amit ígérnek a fejlesztők, akkor a Stadia alapjaiban változtathatja meg a videojátékos szokásainkat. Kicsit félünk is tőle, de majd valahogy kordában tartjuk a függőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)