Hirdetés

Google Stadia - végre megvan a start pontos napja

|

Mi az első körből még kimaradunk, de legalább tudjuk, 14 országban mikor vethetik rá magukat az előrendelők.

Hirdetés

Nem húzta tovább az időt a Google, végre leleplezték új játékstreaming szolgáltatásuk pontos megjelenési dátumát: november 19-én fog megérkezni a Google Stadia Founder's Edition, amit ugyebár azok kapnak meg, akik előrendelték a cég legújabb nagy dobását. 

Hirdetés

A nagy hírt egyébként a mai Google's Pixel 4 eseményen árulták el. Ezzel párhuzamosan pedig az alábbi videót is közzétették, ami nagyjából összefoglalja, hogy mire is számíthatnak majd azok, akik befizettek a Google Stadiára, és mostantól mobiljukon vagy épp okostévéjükön akarják pörgetni kedvenc videojátékaikat, olyan címeket, mint a Red Dead Redemption 2, az Assassin's Creed Odyssey vagy a Mortal Kombat 11.

A Google Stadia egyelőre csak 14 országban (Belgium, Finnország, Dánia, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, Németország, Írország, Kanada, Olaszország, Norvégia, Spanyolország, Svédország) indul el. Ti tervezitek, hogy kipróbáljátok, ha majd nálunk is elérhetővé válik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)