Hirdetés

Bekeményit a Google Stadia, rengeteg új játék érkezik, köztük exkluzív címek

|

A csapnivaló rajt után még nem mondott le a Google a streamingről, folyamatosan dolgozik rajta a cég, hogy felzárkózhasson a platform a konzolok mellé.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy a Google Stadia indulása nem sikerült valami fényesre, akkor még finoman fogalmazunk. A valós produktum messze elmaradt attól, amit a cég korábban beígért, és az sem segített, hogy nem igazán tudott exkluzív címeket felsorakoztatni szolgáltatása mögött, sőt még a meglévő játékok némelyikét is drágábban adta, mint más platformokon. A cég közleménye szerint a következő hónapokban sok újítás érkezik, ami javítja a felhasználói élményt, és a játékmegjelenések sem torpannak meg.

Hirdetés

A Stadia képviselője szerint 120 új játékot streamelhetünk a felületen az éveben, melyekből tíz bizony exkluzív cím lesz. Nem titok, hogy egy semmiből érkezett, márkahű rajongókból nyilvánvaló hiányt szenvedő platform elindításához exkluzív címekre van szükség. Mégis úgy tűnik, hogy egyes vállalatoknak időről időre bele kell szaladniuk néhány pofonba, hogy erre maguk is rájöjjenek. A Stadia ennek érdekében most felvásárolta a Typhoon Studiost, ami igazi játékipari veteránokból áll, így valószínűleg látunk majd érdekes címeket tőlük a multiplatform Journey to the Savage Planetet követően.

Emellett olyan funkciókat is szeretnének végre zökkenőmentessé tenni a mérnökök, mint a 4K-s játék, a Google Asszisztens megfelelő működése és a vezeték nélküli kontrollerhasználat minden eszközön. Ezen felül a Stadia hamarosan nem csak Pixel mobilokat fog támogatni, ami szintén nem elhanyagolható fegyvertény. 

Persze attól még messze vagyunk, hogy a PlayStationnel és a az Xboxszal konkuráljon a Stadia, de azért megnyugtató azt látni, hogy dolgoznak a problémák orvoslásán, így mire nálunk is elérhetővé válik, talán már tudja hozni azt a szintet, amit megjelenés előtt megígértek a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)