Hirdetés

Google Stadia - az első tesztek szerint nem lesz fényes a rajt

|

A legelső beszámolókat olvasva nem is olyan nagy kár, hogy hazánkban egyelőre még nem lesz elérhető a Google új játékstreaming szolgáltatása.

Hirdetés

Holnaptól, azaz november 19-től a világ szerencsésebb felében élesedik a Google Stadia, de talán nem is olyan szerencsések igazából azon országok lakói, ahol már most elrajtol az új szolgáltatás. Befutottak ugyanis a legelső tesztek és beszámolók a nagy külföldi oldalakon, és a legtöbbjük nincs hasra esve a Google forradalminak kikiáltott rendszerétől. 

Hirdetés

Az előrendelőknek ugyebár mintegy 130 dollárt kellett kicsengetniük azért, hogy már holnap pörgethessék kedvenceiket a Google Stadián (amiket persze külön meg is kell venniük). Ezért az árért három hónap Stadia Pro előfizetés, egy Chromecast Ultra és egy Night Blue színben pompázó Stadia kontroller is a vásárlók jussa, de vajon megéri-e beruházni a Stadiára? Nos, a jelek szerint most még nem igazán. Alább a legnagyobb külföldi oldalak értékeléseit olvashatjátok pontokba, illetve keresetlen szavakba öntve. 

Wired - 6/10
The Guardian - 3/5
IGN.com - "Ha korlátozott adatcsomaggal rendelkezel, akkor inkább került el a Stadiát"
The Verge - "Egyetlen indok sincs arra, hogy most valaki azonnal megvegye a Stadiát"
Polygon - "Az a legnagyobb gond a Stadiával, hogy indulásakor nem képes folyamatos, zökkenőmentes élményt nyújtani játék közben"
PC World.com - "Bepillanthattunk a jövőbe, amit más cégek fognak valószínűleg tökéletesíteni"
Gamespot - "Túl kevés, túl korán"
GamesRadar - "Ha a körülmények megfelelőek, ha erős az internetkapcsolat, akkor a Stadia egy lehetséges útnak mutatkozik a jövő felé, ahol a játékstreaming varázslatosnak tűnik"
Screenrant - "A Google Stadia remekül működik tökéletes tesztkörülmények között, de ez nem jelenti azt, hogy már most megérné beruházni rá"

Nem teljesen reménytelen tehát a dolog, de tisztán látszik, hogy ez kezdetleges technológiáról van szó, aminek könnyen keresztbe tehet a nem megfelelő internetkapcsolat. 

Ti milyen jövőt jósoltok a Google Stadiának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)