Hirdetés

11 új cím érkezik a Google Stadia kínálatába, köztük a tavalyi év egyik sikerjátéka

|

A mai Stadia Connecten jó pár új játék érkezését jelentették be a streaming platformra, köztük olyan ütős címeket, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order vagy a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Hirdetés

A Google Stadia még mindig próbálja megtalálni a saját hangját, mivel a meglehetősen döcögős rajt után a GeForce Now egy sokkal inkább játékosbarát struktúrával egyből el is kezdte szorongatni a streaming platformot. A mára bejelentett Stadia Connecttől azt vártuk, hogy egy olyan kínálatot jelentenek be, amellyel legalább részben sikerül visszaállítani a felhasználók megrendült bizalmát. Noha a várt katarzis elmaradt, pár kifejezetten figyelemre méltó címmel azért bővült a repertoár.

Hirdetés

A 2K, a Rockstar Games, a Ubisoft, a  Square Enix és a Bethesda után egy újabb nagy kiadó, az Electronic Arts is megfuttatja játékait a Google platformján. Első körben a Star Wars Jedi: Fallen Order landol majd a kínálatban valamikor idén ősszel, majd év vége felé csatlakozik hozzá az éppen aktuális FIFA és Madden is. 

A másik nagyobb horderejű bejelentés az volt, hogy a PlayerUnkown's: Battlegrounds már most elérhető a Stadián keresztül, ráadásul a sima és a Pioneer kiadás közül is válogathattok. Ez utóbbi komolyabb csomag válik elérhetővé a Stadia Pro előfizetőknek, amiből egyébként most két ingyen próbahónap jár mindenkinek. Emellett a cross-platform játékot is támogatja a Stadia verzió, tehát a meccseket nyugodtan pörgethetitek konzolos komákkal.

A felhozatalban mától megtaláljátok az Octopath Travelert, május elsején érkezik a Zombie Army 4: Dead War, a Rock of Ages 3 pedig júniustól gazdagítja a kínálatot. Mindemellett négy olyan játékot is bejelentettek, melyek először a Google platformján élesednek majd:

Get Packed (április 28.)

Embr (május 21.)

A lista a következő oldalon folytatódik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)