Hirdetés

Google Stadián keresztül szivárgott ki a Gods & Monsters egy korai verziója

|

Nyilvánvalóan félkész játékról beszélünk, mégis láthatunk néhány képsort a játékmenetből, ami alapján továbbra is kísérteties a hasonlóság a The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal.

Hirdetés

A Ubisoft ígéretei szerint a közeljövőben, vagyis nagyjából jövő tavaszig öt játékot tervez kiadni, melyek között egy teljesen új franchise, a Gods & Monsters is szerepel, ami egyből felkeltette a játékosok érdeklődését. Úgy néz ki, hogy valaki nagyon melléfogott a Google Stadiánál, ugyanis nemrég a szolgáltatáson keresztül jutott el a játék egy korai verziója felhasználókhoz.

Hirdetés

Orpheus kódnéven találtak rá a Ubisoft címére, de a korábban kiadott előzetes alapján játszi könnyedséggel beazonosítható, hogy a Gods & Monstersről lesz itt szó. Azon felhasználók, akik felfedezték a Google streaming platformján a játék kezdeteleges változatát, lelkesen készítettek videókat arról, hogy hogyan is működik jelenleg az ókori Hellászban játszódó kaland. Itt például a harcrendszerből láthatnunk egy félpercnyi anyagot:

A felkerült videókból kiderül az is, hogy a görög történelem és mondavilág több alakja is feltűnik majd a kalandban, melynek főszereplőjét a jelek szerint Fenyxnek hívják majd. Egy ponton hallhatjuk Homérosz narrációját, valamint azt is láthatjuk, ahogy a főszereplő az Erünniszekhez, a bosszúállás véreskezű istennőihez indul egy küldetés keretében. Az utóbbi videóban a falmászás is bemutatkozott, mely a megszólalásig hasonlít a The Legend of Zelda: Breath of the Wild hasonló mechanikájához, még a karakter mellett mutatott kis állóképességjelző is egyezik. 

No persze azt fontos kiemelni, hogy a játék egy szemmel láthatóan félkész változatáról beszélünk, tehát rengeteg minden változhat még addig, míg a Ubisoft végre a nagyközönség elé tárja az elkészült Gods & Monsterst. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)