Hirdetés

Gotham City Impostors - Az első Batman-FPS

|

A Warner Bros. Interactive bejelentette a Monolith Productions következő játékát, ami a hangzatos Gotham City Impostors címet kapta.

Hirdetés

A F.E.A.R. 2: Project Origin óta várják együtt játékosok és újságírók, hogy vajon mikor derül ki mégis, hogy mi a ménkűvel foglalkozott a Monolith az elmúlt években.



Valami azt súgja, hogy nem egészen arra számítottak - én magam biztosan nem -, amit végül bejelentettek. Nyilván már ennyiből kitaláltátok, hogy mindazok, akik új Condemnedet, NOLF-ot, vagy egyéb folytatást vártak, most sikeresen árnyékra vetődtek.

No de lássuk, mi is ez a Gotham City Impostors: műfaját tekintve online multiplayer FPS, melynek térképeit a Batman képregények ihlették. A nemlétező történet szerint Gotham városát elözönlötték Batman és Joker utánzói. Nem kell hozzá sok, hogy az önjelölt igazságosztók (Bats) és az amatőr bűnözők (Jokerz) bandái háborús övezetté változtassák a város utcáit. Játékosként valamelyik frakciót fogjuk erősíteni testre szabható karakterekkel (kinézet, öltözék), akiket házilag barkácsolt kütyükkel, valamint létező és képzelet szülte gyilkoló eszközökkel fegyverzünk fel. A PC (Steam), Xbox 360 (Xbox LIVE), és PlayStation 3 (PlayStation Network) platformokra érkező alkotásról ennél többet még a készülőfélben lévő hivatalos honlapon sem tudhatunk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)