Hirdetés

Gotham City Impostors - Egy Batman nem Batman, legyen inkább hetven

|

2012 telén érkezik a Monolith Productions kerge multiplayer lövöldéje Gotham City Impostors címmel.

Hirdetés

Azt kell mondanom, hogy teljesen megzápult a Monolith gárdájának az agya az utóbbi évek horror dömpingjének (F.E.A.R. 1-2, Condemned 1-2) hatására, ugyanis következő játékuk minden lesz, csak normális nem.



A Gotham City Impostors FPS ugyan, de a komolytalanabb fajtából. Gotham amatőr hősök (Bats) és bűnözőpalánták (Jokerz) háborújának színterévé vált. Az 1200 MS pontért, illetve 15 dollárért letölthető alkotásban hagyományos tűzfegyverek mellett kést, vonóhorgot, ajándékdobozba rejtett gránátot, és PVC-csőből készített rakétavetőt is használhatunk a különböző kasztba (ezt még nem részletezték) sorolt karakterekkel. A játékosok választott avatárjuk öltözetét maguk állíthatják össze, ahogy az épp aktuális kütyüket is.
A harsány színvilágú Gotham City Impostors játékmódjai között szerepel például a Psychological Warfare, amiben mindkét csapat ugyanaz az akkumulátort akarja hazavinni bázisára, hogy bekapcsolja az ellenfelek agyát kimosó masináját.



Apropó 2012 tél.... nagy a valószínűsége, hogy a január-február hónapokat, és nem a november-decembert érdemes a meghatározás alatt érteni, hiszen a sajtó néhány képviselője már játszott egy nem publikus demóval, ami alapján a lövöldözés élményét a CoD-szériához hasonlítják, de az egyedi körítés és a különleges fegyverek révén mégiscsak képes megállni a saját lábán.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)