Hirdetés

Gotham Knights gameplay videók kezdtek el kiszivárogni

|

Már a megjelenés előtt kikerültek lemezes példányok, így a várható szivárgások sem maradtak el.

Hirdetés

Még pár napot várni kell a Gotham Knights megjelenéséig (tesztünk is érkezik hamarosan), de nagyon úgy fest, hogy egyes viszonteladók nem bírták már ki péntekig, és idejekorán belefogtak az értékesítésbe. A Redditre legalábbis elkezdtek felkerülni gameplay anyagok a játékból.

Egy azóta már felfüggesztett accountról a játék dobozképét is posztolták, vagyis vannak már olyanok, akik be tudtak szerezni egy-egy "kamionról leesett" példányt. Megint más arról írt, hogy konkrétan egy üzlet írt rá, hogy mehet felvenni az előrendelt játékát, és nyilván az illető így is tett. Nem minden viszonteladó tartja tehát tiszteletben az október 21-i megjelenési dátumot.

Hirdetés

Az elkövetkező pár napban érdemes lesz óvatosan lépkedni az internet spoilergyanús mezsgyéin, bárhol belefuthat a fentiek alapján az ember akár komoly Gotham Knights csavarokba, meglepetésekbe is. 

Sajnos az viszont már nem titok, hogy konzolokon komoly limitációkkal küzd a játék: PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is 30fps-es korlátozás van életben, többet nem lehet kisajtolni a Gotham Knightsból, ráadásul a megszokott grafikai módok között sem váltogathatunk, nem dönthet a felhasználó arról, hogy a teljesítményt vagy a látványt helyezné-e előtérbe. 

A jövőben egyébként négyfős kooperatív mód is érkezni fog a Gotham Knightshoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)