Hirdetés

Gothic 3 - Így lesz magyar nyelvű

|

Teljes játékunk kapcsán egy nem elhanyagolható tény fölött siklottunk el: véletlenül mellékeltük a magyarosítást is.

Hirdetés

Az októberi nagy születésnapi hajtás közepette elfelejtettünk egy apróságról informálni benneteket. Mégpedig arról, hogy a játék mellé a DVD-re feltett 1.6-os javítás tartalmazza a hiányolt magyarosítást. Figyelem! Így lesz magyar a Gothic 3.

A játék telepítése után, de még a javítás telepítése előtt, a játék mappájában keressétek meg a ge3.ini fájlt, majd egy szövegszerkesztővel nyissátok meg szerkesztésre. Csak a vastagon kiemelt értékeket kell átírni, amelyek:

[Languages]

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
és:; Active Language (voice and subtitle)
[Language]
Text=Hungarian
Audio=English

Mentsétek a változtatásokat, majd telepítsétek föl az 1.6-os javítást. Voila! Ha mindent jól csináltál, a Gothic 3 magyar felirattal szól hozzád. Jó kalandozást!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)