Hirdetés

Gothic 4: Új néven, élénkebb színekkel

|

A JoWood új néven, két markánsan különböző színvilággal tervezi piacra dobni a Spellbound-féle Gothic 4-et.

Hirdetés

A Gothic sorozat mindig is nagy rajongótáborral rendelkezett Európában, az Egyesült Államokban azonban már korántsem volt ekkora lelkesedés a játék iránt. A JoWood piackutatói tanácsára éppen ezért két különböző változatban adja majd ki a negyedik részt: az öreg kontinensnek megmarad a jól ismert, sötétebb tónusú ábrázolásmód, míg Amerikába már egy feltupírozott, élénkebb, világos színekben gazdag verziót szánnak.
A kiadó emellett elhagyta a sorszámozást is, így a játék Arcania: A Gothic Tale néven kerül forgalomba az Államokban - arról egyelőre nem szól a fáma, hogy az európai piacra is vonatkozna az új cím.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)