Hirdetés

Gothic 3 - karácsonyi verseny

|

A JoWooD a Piranha Bytes és a KOCH Media párossal karöltve meghirdettek egy Gothic 3 versenyt, amely az elkövetkezendő négy hét minden szerdáján egy-egy fordulót ugrik majd előre. A rajongók fitogtathatják tudásukat, ugyanis minden kérdés a játék harmadik részére irányul. Aki mindenre helyesen tud válaszolni, részt vehet egy sorsoláson, ahol különféle ajándéktárgyakat, például Gothic 2 Gold és Collector's Edition változatokat, vagy különböző játékokat tartalmazó JoWooD csomagokat nyerhetnek. Mindössze el kell látogatni a gothic3.com weboldalra. Az egyetlen probléma, hogy német nyelvtudás nélkül nem megyünk semmire.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)