Hirdetés

A Gothic 3 mégsem GOLD!

|

Zajlanak az események a Gothic 3 háza táján is. Már beszámoltunk arról, hogy a játék GOLD státuszú lett. Azonban történt valami...

Hirdetés

A Piranha Bytes hivatalos közleménye szerint:
"Szeptember 12.-én leszállítottuk gyártásra a Gothic 3

GOLD mester változatát. Azonban ezután több olyan probléma derült ki, amely miatt a gyártásra nem került sor, ehelyett úgy döntöttünk, hogy készítünk egy új, javított GOLD mester változatot. Az új mesterlemezen most is (szeptember 21) dolgozunk. Így tehát még senki sem láthatta azt a változatot, amely október 13.-án az európai boltokba kerül. Semmilyen teszt (külsősök általi) nem zajlott ezen a verzión. Minden egyes teszt, amely eddig megjelent, a régi, megsemmisített GOLD mester változaton, vagy régebbi előzetes változatokon alapult. "
A játék hivatalos megjelenési dátuma tehát NEM módosult, csak utolsó pillanatban kijavítanak még benne ezt+azt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)