Hirdetés

GOTY kiadást kap a Microsoft Flight Simulator

|

Ha valaki a komplett kiadásra várt a Microsoft Flight Simulator beszerzésével, az fellélegezhet, hamarosan jön a GOTY-verzió, ami új tartalmakat is kínál.

Hirdetés

Fantasztikus dolgokat lehet megtapasztalni a Microsoft repülőszimulátorában, és nem kell órákon át tanulni ahhoz, hogy elemelkedjünk a talajtól. A Föld helyszíneinek bebarangolása odafentről vagy az Ida hurrikán virtuális követése mind-mind maradandó játékélmény (és a Top Gun: Maverickhez kapcsolódó tematikus kiegészítő még meg se érkezett), ráadásul a Microsoft Flight Simulator elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára is. 

Hirdetés

A Microsoft most bejelentette, hogy november 18-án megérkezik a Microsoft Flight Simulator GOTY-kiadása, amely magába foglal minden korábbi tartalmat, valamint felvonultat újakat is. Bekerülnek például öt új repülőgép (Boeing F/A-18 Super Hornet, VoloCity, Pilatus PC-6 Porter, CubCrafters NX Cub, Aviat Pitts Special S1S), nyolc új repülőtér (három német, három svájci, kettő amerikai), új missziók a Discovery Flights-hoz (hat további helyszín), új tutorialok, valamint vadonatúj funkciók (mint a frissített időjárási rendszer vagy a korai hozzáférés a DirectX 12-höz).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fejlesztőcsapat egyúttal folytatja az együttműködést a Binggel, amelynek köszönhetően olyan városok váltak még élethűbbé a fotogrammetria segítségével, mint Helsinki, Brighton, Freiburg, Derby, Eastbourne, Newcastle, Nottingham és Utrect. 

A vállalat egyúttal azt is megerősítette, hogy a Game of the Year Editionre ingyenesen frissíthetnek majd azok, akik rendelkeznek a játékkal PC-re vagy Xbox Series S/X-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)