Hirdetés

Gőzerővel dolgozik a Horizon Zero Dawn kijavításán a Guerrilla Games

|

A csapat közleményben tudatta a közönséggel, hogy hallja a panaszokat, és mindent megtesz a Horizon Zero Dawn PC-s változatának jobbá tételéért.

Hirdetés

A Death Stranding remekül sikerült PC-s portja után okkal gondolhattuk, hogy a Horizon Zero Dawnnal sem lesz baj - elvégre mindkettő ugyanazt a Decima motort használja, ami még ha nem is jelent semmire garanciát, alapvetően jó jel. Aztán megjelent a múlt héten a Guerrilla Games korábban PS4-exkluzív alkotásának PC-s kiadása, és a felhasználók nem lettek boldogok.

Hirdetés

Amikor rendesen fut, jól néz ki, és a PC-s extrák feldobják az élményt, de túl gyakoriak az összeomlások és a további technikai problémák. Ennek eredményeképp a Steamen 59% az értékelések átlaga, amit természetesen nem hagyhatott szó nélkül a csapat.

Egy közleményben jelezték, hogy jelenleg a problémák kivizsgálása élvezi a legnagyobb prioritást, figyelik a Steamet, a Redditet és a weboldalukat is, továbbá arra bátorítanak mindenkit, hogy ha problémát észlel, jelezze, illetve nézze meg a GYIK-részt, hátha ott talál segítséget (bár az inkább a funkciókat írja le, valószínűleg így csomagolták be, hogy ellenőrizzük a gépigényt).

Sajnos a mi tapasztalataink sem túl jók, ezeket Kaci foglalta össze Horizon Zero Dawn PC tesztjében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)