Hirdetés

Grafikai motort vált a Gears of War széria, többféle új projekten is dolgoznak a fejlesztők

|

A The Coalition egy blogposztban jelentette be, hogy elérkezett a váltás ideje.

Hirdetés

A Gears of War, avagy mostanában nemes egyszerűséggel csak Gears széria szépen visszajött a harmadik rész után langymeleg időszakból, a Gears 5 egy kifejezetten jól sikerült játék lett, és a Gears Tactics miatt sincs okuk a fejlesztőknek a szégyenkezésre. Ez jelenleg az Xbox Game Studios egyik legértékesebb és legjobban csengő nevű sorozata, így nem csoda, hogy többféle folytatás is készül práhuzamosan.

Minderről egy blogbejegyzésben mesélt a The Coalition. Kiderült továbbá az is, hogy lecserélik az eddig használt Unreal Engine 4 játékmotort.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon az elkövetkező évek Gears of Wars játékait már az Unreal Engine 5 fogja meghajtani. A bejegyzésben kiemelik, hogy a Gears sorozat mindig is szorosan összekapcsolódott az Unreal motorral, egészen a kezdeti, 720p-s Xbox 360-as időtől a mostani, Xbox Series X|S konzolokon 120fps mellett pörgő játékokig. Kíváncsian várjuk, milyen lesz majd az első Unreal Engine 5 használó Gears.

Illetve milyenek lesznek, ezek a játékok, a The Coalition ugyanis párhuzamosan többféle új projektet is fejleszt jelenleg. Remélhetőleg hamarosan konkrétumok is érkeznek majd ezen játékok kapcsán.

Az Unreal Engine 5-ről egyébként tavaly egy részletes magyarázóvideót is készítettünk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)