Hirdetés

Gran Turismo 5 - 1,8 millió két nap alatt

|

Nagyot robbantott 48 óra alatt a Gran Turismo 5

Hirdetés

A VGChartz számításai szerint a Gran Turismo 5 két nap leforgása alatt Észak-Amerikában és Európában, valamint egy nap alatt Japánban összesen 1,8 millió alkalommal talált gazdára. De még így sem ő legsikeresebb PS3-mas játék.

Az első hét eladásait egyébként olyan 2,4-2,5 millióra becslik a szakemberek, amivel nagyjából egyformán teljesítene a Gran Turismo 4-gyel, és bekerülne minden idők öt legsikeresebb PS3-as játéka közé, a Black Ops, Modern Warfare 2, Final Fantasy XIII és Grand Theft Auto IV mögé. S bár több kisebb országban döntött rekordot PS3-on, nagyobb piacokon, mint Anglia például, ahol továbbra is a Call of Duty, Grand Theft Auto és a FIFA diktál, nem tudott igazán érvényesülni.  Ajánlom figyelmetekbe Gran Turismo 5 videotesztünket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)