Hirdetés

Gran Turismo 5 DLC és update a jövő héten

|

A Polyphony bejelentette, hogy hamarosan egy javításokat tartalmazó csomagot, néhány újítást, és egy pofás kis autós kiegészítést adnak a PlayStation Store felhasználóinak.

Hirdetés

A letölthető update és DLC várhatóan jövő héten kerül a PlayStation Store kínálatába. Négy dolláros áron egy Car Pack 2 nevű csomag tölthető majd le, amelyben egy 2011 Mini Cooper S, egy 2010 Volkswagen Golf VI R, egy 2010 Volkswagen Scirocco R, valamint egy 2012 Nissan GT-R Black edition R35 kapott helyet.



A Gran Turismo 5 DLC másik eleme az úgynevezett Family Upgrade, amely engedi egy adott PlayStation 3 összes profiljának, hogy használják az extra tartalmat, így nem csak az a felhasználó élvezheti a kiváltságokat, amely kicsengette a kiegészítő csomag értékét. Ráadásul ha megvetted a korábbi DLC-ket, akkor kapsz egy Gran Turismo Racing Kart 125 SP-t, valamint 5 New Car Refresh kártyát.

A Gran Turismo 5 Update 2.02 letöltéséért egy Toyota FT-86 2012-t kap ajándékba a mélyen tisztelt felhasználó. A javítás elég sok elemet tartalmaz, ezek közül a legfontosabb az, hogy a My Lounge-ban be lehet állítani a résztvevők számát, fejlettebb lett a Steering Assist Control, valamint a beállításoknál lesz egy Copy ikon a beállítások másolására. Így azért kicsit boldogabb lesz a karácsony is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)