Hirdetés

Gran Turismo 6 - leáll az online rész

|

Az utolsó PlayStation 3-as Gran Turismo még pár hónapig játszható online, utána leállnak a szerverek. A DLC-ket is érdemes mihamarabb letölteni.

Hirdetés

2013-ban, a PlayStation 4 debütálásának évében jelent meg a Gran Turismo 6 PlayStation 3-ra, és egészen 2017-ig kellett várnunk, hogy a jelenlegi generációs képen is játszhassunk a sorozat egy részével.

Hirdetés

Ahogy lassan a PS3 is feledésbe merül, a Gran Turismo 6 játékosai is elfogynak, ezért a Polyphony úgy döntött, 2018. március 28-án leállítja a szervereket, és elérhetetlenné teszi a DLC-ket. Az egyjátékos mód marad, de a Community, az Open Lobby, a Quick Match és a Seasonal Events megy, és a csomagok csak január 31-ig lesznek megvehetők, utána nem. A játékbeli krediteket érdemes legkésőbb márciusban felhasználni, és a GT Track Path Editornak is búcsút inthetünk.

Játszottatok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)