Hirdetés

Gran Turismo 6 - Ayrton Senna befigyel

|

A Sony aláírt egy egyezményt az Ayrton Senna Institute-tal, aminek eredményeképpen online tartalom formájában játszhatunk majd a világ egyik legnagyobb F1 pilótájával.

Hirdetés

A PlayStation Blogon megjelent cikk szerint az Ayrton Senna intézet elnöke, Viviane Senna és Kazunori Yamauchi a Polyphony-tól a tegnapi 2013-as Brazil Game Show-n hivatalosan is bejelentették, hogy hosszútávú együttműködési megállapodás született a két fél között.

A december 6-án megjelenő Gran Turismo 6 folyamatos online frissítések útján fogja bemutatni Ayrton Senna versenypályafutását, így átélhetjük majd, milyen érzés legendává válni.

Az Ayrton Senna intézet névadója halálának évében alapult Viviane Senna, Ayrton nővére által. Viviane továbbvitte Ayrton reményeit és álmait és az intézet segítségével egész Brazília iskoláinak 25%-át támogatja, eddig több mint 17 millió gyermeket hozzásegítve ezzel a tanuláshoz, oktatási programjaik keretében pedig már 750 ezer tanárt képeztek ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)