Hirdetés

Gran Turismo 6 - valóság és játék határán

|

Kazunori Yamauchi, a fejlesztő Polyphony Digital vezére nem zárta ki egy PS4-es verzió megjelentetését sem.

Hirdetés

Zajlik az élet a Gran Turismo 6 háza táján: a demó már július elejétől elérhető, ugyanekkor startolt el a GT Academy 2013 versenysorozat is, valamint a játék még idén debütál PS3-on.

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetője nemrégiben arra utalt, hogy nincs kizárva egy PS4 verzió sem a játékból, pontosabban "gondolkodnak rajta". Konkrétumokról ugyan nem volt szó, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy Tamagochi, akarom mondani Yamauchi úr nem csak a levegőbe beszélt.

A játékban 1200 autóval lehet majd a vezetés művészetét gyakorolni, és az elmondottak alapján nem kell attól félnünk, hogy a mennyiség a minőség rovására menne: a fejlesztők igazi versenyautókat látnak el érzékelőkkel, melyek különböző adatokat mérnek, majd ezeket ültetik át a játékba. Yamauchi például egy Nissan GTR GT3 volánja mögé pattant be a nürnbergi versenypályán, majd ugyanezt megtette a játékban is, így összehasonlítva a valós és virtuális vezetési élményt. Nem tűnik tehát rossznak a Gran Turismo 6, de nálam valamiért még mindig a Project CARS a nyerő. És nálatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)