Hirdetés

Gran Turismo 6 - bekerült a legizgalmasabb új versenyautó is

|

A hosszútávú autóversenyzés legnagyobb megmérettetésének résztvevői között egy ideje ott vannak a Nissan és a Gran Turismo közös pilótaprogramjának tagjai, így ideje volt, hogy az autógyár legújabb büszkesége is bekerüljön a játékba.

Hirdetés

A Gran Turismo 7 kapcsán még mindig várnunk kell az újabb infókra, viszont a Polyphony Digital addig is támogatja a GT sorozat hatodik részét, a napokban például két új autó érkezett a játékba, amik közül az egyik csak egy koncepció, a másik pedig heteken belül mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Az egyik a Peugeot koncepcióautója, a Vision névre keresztelt modell, ami a tervek szerint a 3,2 literes, V6-os motorból pontosan annyi, 875 lóerőt paszírozna ki, ahány kilót az autó üresen nyom. Ennek köszönhetően 1,75 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítana álló helyzetből, amiből arra következtethetünk, hogy a Vision nem a kezdők autója lesz.

A másik járgány sokkal inkább kapcsolódik a Gran Turismo sorozathoz, hiszen a nemsokára idei negyedik köréhez érkező GT Academy (a versenysorozat, amiben a Gran Turismóban remekelő játékosok valódi versenypilóták lehetnek) több korábbi győztese, köztük Lucas Ordóñez, Mark Shulzhitskiy, és Jann Mardenborough is a volánja mögött lesznek a két hét múlva esedékes Le Mans-i 24 órás versenyen. 

A Nissan GT-R LM Nismo azért is különleges, mert a többi, hosszútávú versenyzésben részt vevő prototípussal ellentétben az autó elejében van a motortér, az együtt ezer lóerőt produkáló motor és az elektromos hajtás pedig az első kerekeket hajtják. Az, hogy még mindig jönnek új járgányok a GT 6-hoz, valószínűleg azt is jelenti, hogy egy darabig még nem látjuk a hetedik részt, így az E3-on sem érdemes rá várni.

Ti egyébként melyik versenyszimulátort pörgetitek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)