Hirdetés

Már készül a következő Gran Turismo játék, motorok is lehetnek benne

|

Alig hogy megjelent a Gran Turismo Sport, Kazunori Yamauchi már tovább is lépett.

Hirdetés

Ahogy azt a fejlesztők már a megjelenés előtt is hangoztatták, a Gran Turismo Sport nem a Gran Turismo 7, és ez a tartalom mennyiségén is meglátszott. Sebaj, lehet, hogy nem kell már nagyon sokat várnunk a következő teljes értékű epizódra.

Hirdetés

A GT Sport a közeljövőben még folyamatosan bővül, új autók és módok jönnek, és tervezik, hogy időmérőkkel bővítik a VR-módot, úgyhogy sokkal jobb játék lesz majd, mint a megjelenéskor volt. Ugyanakkor Yamauchi egy japán nyelvű interjúban azt is elmondta, ahogy megjelent a Sport, azonnal a következő Gran Turismón kezdett el dolgozni. Azt ő sem tudja még, ez a GT 7 lesz-e, vagy valami más. A gépi fordítás szerint megkérdezték arról is, tervezi-e folytatni a motoros Tourist Trophy sorozatot, amire azt válaszolta, nem lehetetlen, de nem tudja, egy új játékot készítene-e, vagy a GT-be rakna motorokat. Így vagy úgy, szívesen látnánk azt is.

A mester szavaiból ítélve leghamarabb 2-3 év múlva lehet ebből bármi, addig várunk és elvagyunk a GT Sporttal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)