Hirdetés

Gran Turismo 7 - egy-két éven belül jön

|

Mivel a GT6 már nyolcvan százalékig kész van, nem kell sokat várnunk a Gran Turismo sorozat PS4-es debütálására.

Hirdetés

A Polyphony Digital nem siette el a Gran Turismo 5 készítését; a 2005-ös E3-on bejelentett játékra 2010 novemberéig kellett várnunk.

Azóta viszont felgyorsultak az események, ugyanis 2013. december 6-án világszerte elérhető lesz a Gran Turismo 6, amit májusban jelentettek be, a sorozat 15. évfordulójának ünnepélyén. A srácok azután sem fognak unatkozni, Kazunori Yamauchi ugyanis elmondta a Famitsunak, hogy a Gran Turismo 6 már 80%-ban kész, úgyhogy csak egy-két év kell, hogy a sorozat új részével, a Gran Turismo 7-tel PlayStation 4-en mutassák meg, mit lehet kihozni az új konzolból. Az úriember hozzátette, hogy míg a PS4 egyértelműen erősebb elődjénél, az extra erőforrás nem hozta különösebben lázba, mivel a PS3-nak még mindig van létjogosultsága. Köztudott, hogy a Polyphony Digitalnak nem szokása elsietni a dolgokat, úgyhogy ha valóban csak 2015-ig kell várnunk egy új GT-re, valószínűleg meglévő alapanyagokat is újrahasznosítanak. Egyébként készül a Gran Turismo film is, úgyhogy a franchise rajongói el lesznek látva jósággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)