Hirdetés

Gran Turismo 7 - már jövőre megjelenhet

|

A sorozat atyja beszélt a PlayStation 4-re készülő Gran Turismo 7 megjelenéséről és arról is, hogy melyik nagy autógyártó céggel állapodott meg legutóbb.

Hirdetés

Mióta a Gran Turismo 6 megjelent utoljára még az előző generációs PlayStation konzolra, a játékosok azt várják, hogy megtudhassanak valamit a PlayStation 4-re szánt folytatásról, a Gran Turismo 7-ről is, viszont a Polyphony Digital szűken méri az információkat. Legutóbb például tavaly ősszel hallattunk a versenyjátékról bővebben is, de Kazunori Yamauchi, a széria atyja és a fejlesztőcsapat feje most végre megtörte a csendet.

Yamauchi a Spazio Games-nek említette meg, hogy Párizsban járt egy eseményen, ahol a Peugeot Vision GT Concept debütált és megerősítette, hogy a Peugeot és a Gran Turismo közötti partnerség a hetedik rész kapcsán is folytatódik. Beszélt arról is, hogy az előző játékok problémáit - mint a nem túl acélos baleset és sérülés fizika - megoldják a folytatásra, valamint biztosította róla a játékosokat, hogy a prémium autók visszatérnek.

A Gran Turismo 7 2017-re pletykált megjelenésére reagálva Yamauchi kijelentette, hogy az emberek nem fognak annyit várni, tehát valószínűleg már 2016-ban megkaphatják a PlayStation 4-es játékosok a következő felvonást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)