Hirdetés

Gran Turismo: replika autót épített hozzá a megszállott játékos

|

A játékok élvezetének fokozásához számos kiegészítő áll rendelkezésre. De ha mégsem, akkor nincs mit tenni, meg kell építeni.

Hirdetés

Bármilyen jó is legyen egy játék fizikája, nem tud olyan élményt nyújtani, mintha a valóságban száguldoznánk. Ugyanakkor bizonyos megoldásokkal közelíthetünk ehhez az érzethez, például egy Logitech G25 segítségével, mely remek szerkezet, az tutifix. De aki nincs megelégedve ezzel sem, az a "csináld magad" mozgalom rögös útját követve, önmagától áll neki barkácsolni valamit, amitől még autentikusabb lehet a játékélmény. A videón látható srác sem kispályázott, megépítette a saját fülkéjét, melyben a kormányon, pedálokon és váltón kívül üzemeltetni lehet a világítást is. Ez azért nem rossz projekt, innen is gratulálunk neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)