Hirdetés

Gran Turismo Sport - karácsonyi látképeket is hozott a decemberi frissítés

|

Megjelent a játék 1.31-es frissítése, mely az új autók és az új pálya mellett a fotós mód használóinak is kínál valamit extrát.

Hirdetés

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem szakad meg a frissítések sora, és minden hónapban új tartalmaknak örülhetnek a Gran Turismo Sport játékosai - továbbra is úgy, hogy nem kell többet fizetniük.

Hirdetés

Ezúttal hét autó érkezett, ezek a Ferrari F50 '95 (N500), a McLaren P1 GTR '16 (Gr.X), a BMW M3 Coupé '07 (N400), a Tesla Motors Model S Signature Performance '12 (Gr.X), a Pontiac Firebird Trans Am '78 (N200), a Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) '63 (N400) és a Greddy Fugu Z (N300). Teljesen új pálya helyett igazából a Tokyo Expressway-en nyílik meg egy új útvonal, a déli, a GT League-ben pedig négy eseményhez (Nissan GT-R, Real Circuit Tours, Mercedes AMG Grand Prix és Gr.3 Endurance League) összesen hét új kör került be.

A fotózást kedvelők egyfelől Peugeot-témájú helyszíneket kapnak, másrészt néhány karácsonyit, hogy legyen jó alap az üdövzlőkártyákhoz, vagy valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)