Hirdetés

Gran Turismo Sport - 6 perces videón a sorozat 20 éve

|

A Polyphony Digital összerakott egy rövid videót, amin bemutatták, hogy honnan indult és hová tart a PlayStation legismertebb versenyzős címe.

Hirdetés

Az autóversenyzés több szempontból is fontos műfaja a videojáték iparnak. A konzolok esetében például ezzel lehet igazán megmutatni, hogy mire képes is a géped. Ezt csinálja a Microsoft a Forza részekkel, és a Sony a Gran Turismoval.

Hirdetés

A lenti videó bemutatja az első Gran Turismo játék pixeles valóját, aztán megy szépen tovább, és mutatja be, hogy mennyit is fejlődött a franchise az elmúlt 20 évben. A hangulat nekünk végig üt, már csak azért is, mert többen a szerkesztőségben emlékeznek még az első részre is. Igen, öregek.

A széria következő részének megjelenése már csak néhány napra van tőlünk, ezért is volt időszerű egy ilyen hangulatfokozó videó. A Gran Turismo Sport 2017. október 18-án érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)