Hirdetés

Gran Turismo Sport - mégsem lesz béta

|

Bár korábban a Polyphony tervezte, hogy egy bétateszt keretében lehetőséget ad a játékosoknak a GT Sport ingyenes kipróbálására, végül úgy döntött, nem fér bele az időbe.

Hirdetés

A játékosok eddigi visszajelzései alapján a Gran Turismo Sportnak nem ártana, ha a Polyphony dolgozna még rajta egy kicsit. A játék a jelenlegi tervek szerint 2016 novemberében jelenik meg, és ezen a csapat nem tervez változtatni, akármi is történjék.

A sorozat atyja, Kazunori Yamauchi elmondta, hogy bár nagyon sajnálja, de nem lesz béta. Ahhoz, hogy azt kiadhassák, egy stabil változatot kellene készíteniük, ami ugyanannyi munka lenne, mint a végleges játékot befejezni. Szerinte három hónapnyi melót spórolnak meg így, és emiatt három hónappal korábban jöhet a teljes játék. Meglátjuk, a következő hónapokban tudnak-e olyat mutatni, ami meggyőzi az első gameplay jelenetek után szkeptikus rajongókat, vagy valamilyen oknál fogva mégis úgy dönt-e a Polyphony, hogy halaszt. Nem lenne tőlük idegen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)