Hirdetés

Gran Turismo Sport - a demó nem kapott VR-támogatást

|

A PSVR tulajdonosok nyugodtan a polcon hagyhatják headsetjüket, mikor kipróbálják a Gran Turismo Sport demóját.

Hirdetés

Tegnap óta elérhető a Polyphony Digital versenyjátékának kipróbálható verziója, a Gran Turismo Sport demójából azonban hiányzik egy fontos szegmens.

Hirdetés

Az Arcade, Sport és Campaign módokban is szabadon versenyezhetnek azok, akik letöltötték a Gran Turismo Sport demóját, PSVR sisakkal azonban nincs lehetőségünk kipróbálni a játékot. Ez a tény még inkább azt erősíti, hogy a PSVR-támogatásra csak egyfajta kiegészítő opcióként tekintenek a fejlesztők, nem pedig az alapjáték szerves részeként gondolnak rá. 

A VR versenyzés egyébként a játék Arcade módjában lesz kipróbálható, ahol egy az egy elleni küzdelmet vívhatunk a gép által irányított ellenfelünkkel. Itt több mint 135 autó közül választhatunk, és 27 versenyhelyszínen száguldozhatunk. 

A Gran Turismo Sport október 18-án jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)