Hirdetés

Gran Turismo Sport - két funkció hiányozni fog belőle

|

Nemcsak a Gran Turismo sorozatban, az autós játékokban összességében alapvető funkciókat hagytak el a GT Sportból.

Hirdetés

A rajongók általánosságban azon a véleményen vannak, hogy a Gran Turismo Sport jelenlegi állapotában nem kimondottan szép. Még keveset láttunk a játékból, és a megjelenés is viszonylag messze van, de tény, hogy az eddigi gameplay-ek nem voltak elég meggyőzőek.

A legtöbb, mostanában megjelenő versenyjátékban dinamikusan, verseny közben változik az időjárás és a napszak, és a PS3-as Gran Turismo játékok bizonyos pályáin is volt lehetőségünk bekapcsolni ezt. A Gran Turismo Sportból viszont kimarad a funkció, mert így a fejlesztők - ahogy ők fogalmaztak - növelhetik a játék teljesítményét és minőségét. A versenyek előtt beállíthatjuk, mikor és milyen időjárási körülmények között akarunk versenyezni, mehetünk éjszaka, hajnalban vagy alkonyatkor, de ahogy kezdünk, úgy fogjuk befejezni is. Reméljük, ezen funckió kihagyásával tényleg sikerült elegendő erőforrást felszabadítani ahhoz, hogy a játék felülmúlja látványban a Driveclubot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)