Hirdetés

Gran Turismo Sport - ilyen lesz az esős versenyzés

|

Hamarosan bekerülnek az esős versenyek is a Gran Turismo Sportba, amiből egy rövid videós ízelítőt is adtak a készítők a Williams e-sportolójának segítségével.

Hirdetés

Ugyan az előző generációs részekben dinamikusan váltakoztak a napszakok és a különböző időjárási viszonyok is, a Gran Turismo Sport versenyei egy oktatópálya kivételével mindig száraz körülmények között zajlanak. Közel két évvel az eredeti rajt után pótolja ezt a hiányosságot a Polyphony Digital csapata, a hétvégén pedig egy csomó videós ízelítőt is kaptunk az érkező feature-ből.

Hirdetés

Pénteken és szombaton került megrendezésre a Nürburgringen a Gran Turismo Championship egyik állomása, ahol az e-sportolók többek között az eső áztatta Red Bull Ringen is összemérték tudásukat. Ennek kapcsán osztott meg egy kvalifikációs kört a Gran Turismo hivatalos YouTube-csatornája, amin láthatjuk, hogy a pályán álló víz nem csupán látványossá teszi a futamokat, hanem komoly extra kihívást is jelent a csökkent tapadás miatt.

Ha pedig még több esős versenyzésre vagytok kíváncsiak, a lenti streamben megnézhetitek azt is, hogyan boldogultak a csúszós aszfalttal a Nations Cup résztvevői, köztük két magyar versenyző.

Arról még nem mondtak semmit a készítők, hogy a nagyközönség számára mikor lesznek elérhetők az új időjárási beállítások, de annak fényében, hogy egyelőre csak egy pályán láttunk vizet, valószínűleg még várnunk kell rájuk egy darabig. Az új feature megjelenése alapján azt gondolhatnánk, hogy még egy darabig a Gran Turismo Sport lesz az első számú versenyjáték PlayStationön, de közben már tudjuk, hogy a japánok dolgoznak a sorozat következő epizódján is, ami minden bizonnyal PS5-re érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)