Hirdetés

Gran Turismo Sport - kilenc új verda és egy legendás pálya érkezik a játékba

|

Ezúttal is mindenki számára ingyenesek lesznek az új tartalmak, és szerencsére már nem is kell sokat várni a megérkezésükre.

Hirdetés

Tavaly ősszel jelent meg PlayStation 4-re a Gran Turismo széria legújabb darabja, ami már számos extrával bővült az elmúlt hónapok során. Nincs megállás, a fejlesztők továbbra is gondoskodnak az újdonságokról, és hamarosan már jön is a következő adag.

Hirdetés

Holnap élesedik a Gran Turismo Sport 1.29-es frissítése, ami összesen kilenc vadonatúj autóval bővíti ki a játékot. Egészen pontosan ezek a járgányok kerülnek be:

- Ferrari GTO '84
- Pagani Zonda R '09
- Maserati GranTurismo S '08
- Honda EPSON NSX '08
- Lexus PETRONAS TOM'S SC430 '08
- Nissan XANAVI NISMO GT-R '08
- MINI Cooper S '05
- Jaguar E-type Coupé '61
- Subaru Impreza 22B-STi Version '98

Emellett érkezik egy jól ismert spanyol pálya is, a Circuit de Barcelona-Catalunya, valamint két vadonatúj GT League esemény, a MINI Challenge (Beginner League) és a X2014 Nations Cup (Professional League).

Mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)