Hirdetés

Gran Turismo Sport - ilyen egy verseny 1080p-ben, 60 fps-sel

|

A Polyphony Digital PlayStation 4-exkluzív versenyjátéka éppen a zárt bétáját tölti, ennek kapcsán csodálhatjuk meg egy új gameplay videóban, hogy mit tud a Gran Turismo Sport.

Hirdetés

A Gran Turismo franchise első PlayStation 4-es részének zárt bétája jelenleg is zajlik, amelyben a résztvevők online, mások ellen tiporhatják a gázpedált. Egyelőre még csak néhány szerencsés amerikai játékos csatlakozhatott a száguldáshoz, azonban a fejlesztők folyamatosan bővítik a bétázók számát és természetesen új régiókat is bevonnak. 

A Gran Turismo Sport zárt bétája kapcsán tudunk mutatni egy remek gameplay videót az egyik YouTuber, Shirrako jóvoltából, amelyben 1080p-ben, 60 fps-sel nézhetjük meg, ahogy az ikonikus Schulze Motorsport Nissan GT-R Nismo GT3-at tesz egy kört a Brands Hatch pályán. Ez az aszfaltszaggató szörnyeteg volt egyébként az, amelyet a Gran Turismo széria producere, a Polyphony Digital vezetője és a profi pilóta, Kazunori Yamauchi vezetett a 2014-es, 24 órás Nürburgring versenyen. Alant láthatjátok mozgás közben: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)