Hirdetés

Gran Turismo Sport - tíz ingyen verdát hoz a következő frissítés

|

Egy ingyenes update tíz járművel fogja bővíteni a Gran Turismo Sport felhozatalát.

Hirdetés

Bár nem egy teljesértékű folytatással debütált PlayStation 4-en a Gran Turismo franchise, RG tesztje alapján azért így is lehet szeretni a Gran Turismo Sportot, a folyamatosan érkező tartalmi frissítések pedig csak még változatosabbá teszik az alapfelhozatalt. Mint például a következő is.

Hirdetés

Bár több esős pályát még a legközelebbi update sem tartalmaz majd, új verdákat azonban behúzhatunk vele, ráadásul teljesen ingyen. A széria producere, Kaz Yamauchi jelentette be Twitteren, hogy a Gran Turismo Sport a héten tíz vadonatúj járművel bővül. Noha hivatalos listát nem csatolt a megerősítéshez, a lelkes rajongók a sziluettek alapján villámgyorsan összedobták az érkező négykerekűek névsorát: 

Toyota Supra
Lamborghini Diablo
Dodge Viper
McLaren F1
Toyota 2000GT
Toyota FT1
Jaguar XJ
Ford GT
Ferrari 330
Ferrari (GTO vagy 308)

Felcsillant a szemetek valamelyik versenyparipa láttán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)