Hirdetés

Gran Turismo Sport - hamarosan leleplezik

|

A Gran Turismo Sportról még keveset tudunk, de ahogy közeleg az E3 és végül a játék megjelenése, a Polyphony Digital is egyre többet mutat belőle. Az első trailert jövő héten láthatjuk.

Hirdetés

A GT Sport nem egy teljes értékű Gran Turismo játék lesz, de nem is egy a Prologue játékokhoz hasonló kvázi demó. 

Hogy pontosan hogyan működik, azt még nem tudjuk, de remélhetőleg május 19-én ez is kiderül. A Sony Londonban tart egy exkluzív eseményt, ahonnan élőben fognak bejelentkezni, és a beköszönő során, hazai idő szerint este 19:45 és 20:00 között bemutatják a játék új előzetesét. Ezt egyébként a FIA Gran Turismo bajnokság szezon előtti tesztje követi, majd trófeákat adnak át. Ahogy felkerül a videó a YouTube-ra (oda fog), azonnal közzétesszük mi is, izgatottan várjuk, hogyan válaszol a Polyphony a Forza sorozatra, ami az elmúlt években több elemében is elhúzott egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)