Hirdetés

Gran Turismo Sport - egy F1-es világbajnok segít majd megnyerni a versenyeket

|

A Mercedes színeiben versenyző háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton is beül majd néha az anyósülésre, hogy tanácsaival segítse a játékosokat.

Hirdetés

Jövő héten jelenik meg a Gran Turismo Sport, a sorozat első PlayStation 4-es tagja, így tovább erősödik a mezőny az év legjobb versenyjátéka címért folytatott harcban.

Hirdetés

A stúdió most közzétett egy videót, amelyből kiderült, hogy Lewis Hamilton bizony már a fejlesztési szakaszban részese volt a csapatnak, és tanácsaival igyekezett a lehető legrealisztikusabbra faragni a játékmenetet. A háttérmunkák mellett a pilóta a játékba is bekerül majd, így lehetőségünk lesz megismerni a filózófiáját, ellesni különböző technikákat, vagy épp megdönteni azokat a pályacsúcsokat, amiket beállított.

Pontos részleteket egyelőre nem tudunk, de én speciel nagyon örülnék, ha a trailerbe bevágott félmondatok rendesen ki lennének fejtve a játékban, mert a magam féle hobbi pilóták rengeteget tanulhatnának, ha egy tapasztalt sofőr magyarázná el nekik, hogy hogyan is kell megérkezni egy sikánba vagy kigyorsítani egy kanyar után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)